Transport Romania – Spania

Transportul de persoane pe ruta Romania – Spania se efectueaza cu autocare de 3 sau 4 stele care corespund celor mai inalte standarde de calitate in domeniu. Plecarile spre Spania se fac in fiecare zi de marti si se pot alege mai multe rute, cu opriri inclusiv in Slovenia, Italia si Franta.

In Italia, statiile de oprire sunt in orasele Padova, Venetia, Verona, Brescia, Milano, Piacenta, Tortona, Genova, Savona, San Remo si Bordiguera. In Franta, orasele de destinatie sunt Nice, Cannes, Aix-en-Provence, Marseille, Nimes, Arles, Montpellier, Narbone si Perpignan.

In ceea ce priveste destinatiile din Spania, se pot alege 3 rute diferite, dupa cum urmeaza:

  • Ruta 1: Figueres, Girona, Barcelona, Tarragona, Reus, Gandesa, Alcaniz, Zaragoza, Almunia, Calatayud, Medinacelli, Alcolea del Pinar, Guadalajara, Alcala de Henares, Madrid, Parla si San Martin de la Vega.
  • Ruta 2: Figueres, Girona, Barcelona, Tarragona, Tortosa, Amposta, vinaros, Benicarlo, Orpesa, Castellon, Porto de Sagunto, Valencia, Utiel, Motilla de Palancar, Honrubia, Tarancon, Coslada si Madrid.
  • Ruta 3: Figueres, Girona, Barcelona, Lellida, Fraga, Caspe, Zaragoza, Almunia, Calatayud, Medinacelli, Alcolea del Pinar, Guadalajara, Alcala de Henares, Madrid, Parla si San Martin de la Vega.

Puncte de plecare din Romania

Statiile de plecare din Romania spre Spania includ un mare numar de orase si localitati din mai multe regiuni ale tarii: Bucuresti, Targoviste, Pitesti, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Lipova, Arad, Sinaia, Brasov, Fagaras, Targu Mures, Tarnaveni, Sighisoara, Medias, Copsa Mica, Agnita, Craiova, Slatina, Dragasani, Valcea, Horezu, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Sighet, Baia Mare, Satu Mare, Negresti, Carei, Valea lui Mihai si Oradea.

Daca doriti sa calatoriti in interes de serviciu sau pur si simplu mergeti in vacanta, este foarte simplu sa rezervati un bilet pentru una din destinatiile din Spania, la un tarif foarte avantajos.

Rezervare bilet autocar Romania - Spania
Doresc sa plec din:
Doresc sa ajung in:
Data plecarii: