Despre noi

Cine suntem?

Povestea AMRING a inceput cu visul unei familii pasionate de domeniul transporturilor, care a decis sa pune bazele acestei firme in anul 2002. Ca orice afacere de succes, principiul pe care ne bazam in activitatea noastra este acela de a asigura safisfactia clientilor nostri. Dupa cum spunea marele ganditor Socrate, ” Modalitatea prin care poti castiga o reputatie buna este sa te straduesti sa fii ceea ce iti doresti sa pari”. Astfel, de la o companie cu 3 angajati, dupa mai bine de un deceniu de activitate, avem acum 15 angajati si o retea extinsa de colaboratori din toata tara, parteneri si clienti fideli.

Contactati-ne

Valorile Noastre

Inca de la inceput, AMRING si-a desfasurat activitatea pe baza unor valori pe care le respectam si astazi: respect, integritate, siguranta, entuziasm si eficienta. Am atras oameni talentati care s-au integrat in echipa noastra si am ascultat mereu cerintele clientilor nostri, straduindu-ne sa le depasim asteptarile.

Obiective

Pe viitor, dorim sa ne ne extindem serviciile si sa respectam in continuare principiile pe baza carora am cladit compania AMRING. Pentru a mentine calitatea serviciilor oferite, ne propunem sa dezvoltam si sa extindem parcul auto existent, precum si extindrea rutelor si a destinatiilor pentru care asiguram transport de persoane.

Parc Auto

Astazi, AMRING detine un parc auto cu autocare si microbuze de 3 si 4 stele, cu o capacitate cuprinsa intre 8 si 56 de locuri. De asemenea, am reusit sa ne castigam un renume pe piata Romania – Spania, drept cea mai rapida si sigura linie de transport.

Pentru a efectua o rezervare, va rugam sa completati formularul cu datele necesare si va vom contacta in scurt timp.