Servicii coletarie

Serviciu Coletarie

Aveti un colet de trimis catre catre rude, prieteni sau partenerii de afaceri? Vreti sa primiti de la cei plecati din tara un colet?

AMRING va ofera servicii de coletarie, pentru expedierea plicurilor si a coletelor in conditii de siguranta maxima. Veti beneficia de costuri foarte scazute de transport, in comparative cu alte metode, iar transportul se efectueaza cu ajutorul flotei noastre de microbuze si autocare.

Pentru a verifica destinatiile, tarifele si dimensiunile acceptate pentru plicuri si colete, va rugam sa consultati tabelul de mai jos.

Servicii incluse

Profesionalism si promptitudine

Coletele si plicurile expediate sunt transportate prin intermdiul flotei noastre de microbuze si autocare moderne. Astfel, coletele dumneavoastra vor ajunge la timp, in deplina siguranta.

Asigurare colet

Toate coletele si plicurile expediate prin intermediul serviciului nostru de coletarie beneficiaza de asigurare de transport, pentru a garanta sosirea acestora la destinatie.

Preturi atractive

Tarifele noaastre sunt foarte convenabile, in comparatie cu alte mijloace de transport. Acestea variaza in functie de destinatie si de greutatea coletului.

Contact destinatar

Pentru ca orice colet sa ajunga in siguranta la destinatie, contactam destinatarul utilizand informatiile oferite de catre expeditor.

Detalii si preturi

Pentru a verifica destinatiile, tarifele si dimensiunile acceptate pentru plicuri si colete, va rugam sa consultati tabelul de mai jos.

Dimensiunile maxime acceptate ale trimiterii postale:

– 210 mmX 297 mm (format A4) pentru plicuri;

– 50 cm X 70 cm X 120 cm pentru colete.

Destinatie
Pret colet pana in 10 Kg
Peste 10 Kg se percepe
SPANIA, ITALIA, FRANTA, de la 15 euro de la 1 eur/kg
SLOVENIA de la 15 euro de la 1 eur/kg
Tariful pentru plicuri care contin numai acte, indiferent de ruta, este de 10 euro.

Pentru a efectua o rezervare, va rugam sa completati formularul cu datele necesare si va vom contacta in scurt timp.