Transport Anglia – Romania

Anglia este una dintre cele mai populare destinatii din Europa, inclusiv pentru romanii care doresc sa munceasca sau sa isi petreaca vacanta acolo. Prin urmare, AMRING efectueaza transport de persoane pe ruta Anglia – Romania, cu autocare de 3 sau 4 stele, pentru a asigura confortul si siguranta calatorilor.

Toate autoacarele beneficiaza de aer conditionat si de tv, astfel incat toti calatorii vor avea o experienta cat mai placuta pe parcursul acestei rute. Personalul nostru are experienta in cursele internationale, pentru ca acest traseu sa se deruleze cat mai rapid, fara intarzieri si fara opriri neplanificate.

In plus, fiecare calator poate transporta bagaje de pana la 40 de kg gratuit, urmand ca numai bagajul excedentar sa fie taxat separat.

Anglia – puncte de plecare

Punctele de plecare din Anglia includ orasele Ferry, Dover, Londra, Birmingham si Manchester, care faciliteaza accesul calatorilor din  majoritatea zonelor tarii, astfel incat veti putea beneficia de serviciile noastre de transport din aproape orice locatie.

Romania – orase de destinatie

Statiile de sosire in Romania includ majoritatea oraselor principale, precum si cateva localitati, printre care: Bucuresti, Targoviste, Pitesti, Curtea de Arges, Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Lipova, Arad, Sinaia, Brasov, Fagaras, Targu Mures, Tarnaveni, Sighisoara, Medias, Copsa Mica, Agnita, Craiova, Slatina, Dragasani, Valcea, Horezu, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Sighet, Baia Mare, Satu Mare, Negresti, Carei, Valea lui Mihai si Oradea.

Pentru a rezerva un bilet, nu trebuie decat sa alegeti statia de plecare din Anglia si cea de sosire in Romania, precum si data la care veti efectua calatoria. De asemenea, puteti achizitiona bilete si pe ruta Romania – Anglia.

Bilet transport autocar pe ruta Anglia Romania

    I want to travel from:

    I want to arrive in:

    Departure date: