Transport Romania – Anglia

Toti cei care doresc sa calatoreasca in Anglia, fie in interes de serviciu, fie in vacanta, se vor bucura sa afle ca acum efectuam transport de persoane si pe ruta Romania – Anglia. Transportul se realizeaza cu autocare de 3 sau 4 stele, care au toate dotarile necesare, inclusiv aer conditionat si tv,  pentru a asigura confortul si siguranta pasagerilor.

Ne mandrim cu faptul ca dispunem de personal cu experienta in cursele internationale, astfel incat acest traseu este parcurs foarte rapid.

De asemenea, transportul de bagaje este gratuit, pana la greutatea de 40 de kg/pasager, astfel incat va veti putea bucura de preturi foarte convenabile pentru biletele pe destinatia Romania – Anglia.

Statiile de plecare din Romania includ majoritatea oraselor principale, precum si cateva localitati, printre care: Bucuresti, Targoviste, Pitesti, Curtea de Arges, Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Lipova, Arad, Sinaia, Brasov, Fagaras, Targu Mures, Tarnaveni, Sighisoara, Medias, Copsa Mica, Agnita, Craiova, Slatina, Dragasani, Valcea, Horezu, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Sighet, Baia Mare, Satu Mare, Negresti, Carei, Valea lui Mihai si Oradea.

Destinatii in Anglia

Destinatiile din Anglia includ unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Ferry, Dover, Londra, Birmingham si Manchester. Acestea reprezinta puncte de plecare spre majoritatea oraselor din tara, astfel incat puteti ajunge foarte usor la destinatia dorita.

Daca doriti sa calatoriti in Anglia, puteti sa rezervati un bilet foarte simplu si comod. Nu trebuie decat sa alegeti statia de plecare, statia de sosire si data la care doriti sa efectuati calatoria. De asemenea, puteti rezerva bilete si pentru retur, pe destinatia Anglia – Romania.

Rezerva bilet de autocar Romania - Anglia

    Doresc sa plec din:

    Doresc sa ajung in:

    Data plecarii: