Transport Romania – Germania

Efectuam curse regulate pe ruta Romania – Germania, cu plecare in fiecare zi de joi. Pe aceasta ruta pot circula si persoane care au ca destinatie Slovacia si Cehia. In Slovacia, exista statie inclusa in graficul traseului in Bratislava, iar in Cehia, in orasele Brno si Praga.

Germania – Destinatii

Orasele de destinatie din Germania sunt Dresda, Leipzig, Halle, Magdeburg, Berlin si Hamburg.

De asemenea, exista si posibilitatea de a calatori pe o ruta directa Romania – Germania, fara opriri in alte tari tranzitate. Ruta directa include mai multe orase ca destinatii in Germania, printre care Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Heilbronn, Manheim, Darmstadt, Frankfurt, Giesen, Siegen, Gummersbach, Dusseldorf, Essen si Dortmund.

Puncte de plecare din Romania

Statiile de plecare din Romania includ principalele orase si mai multe localitati: Bucuresti, Targoviste, Pitesti, Curtea de Arges, Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Lipova, Arad, Sinaia, Brasov, Fagaras, Targu Mures, Tarnaveni, Sighisoara, Medias, Copsa Mica, Agnita, Craiova, Slatina, Dragasani, Valcea, Horezu, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Sighet, Baia Mare, Satu Mare, Negresti, Carei, Valea lui Mihai si Oradea.

Pentru toate aceste rute, transportul se efectueaza cu autocare de 3 si 4 stele, care ofera cele mai bune conditii, pentru confortul si siguranta calatorilor. Limita prevazuta pentru bagaje este de pana la 40 kg pentru fiecare persoana.

Daca doriti sa calatoriti spre Germania, Slovacia sau Cehia, puteti rezerva un bilet simplu si rapid pentru una dintre rutele de transport Romania – Germania

Rezerva bilet autocar Romania - Germania

    Doresc sa plec din:
    Doresc sa ajung in:
    Data plecarii: