SERVICII OFERITE

Efectuam curse de transport international de persoane, care se desfasoara in regim de linie regulata pentru principalele rute din Europa, cu destinatii spre Germania, Spania, Anglia sau Italia si retur. De asemenea, efectuam si curse rapide pe rutele spre Germania, Anglia si Spania.

Amring ofera servicii de transport pe rute interne, intre cele mai importante orase din Romania. Efectuam curse regulate pe trasee interjudetene cu autocare si microbuze moderne, care ofera confort si siguranta calatorilor, respectan toate standardele de calitate din domeniu.

Firma noastra efectueaza curse regulate pe ruta Romania – Germania si retur, in cele mai bune conditii de transport. Toate cursele se realizeaza cu autocare si microbuze moderne, in conditii de maxima siguranta si confort, pentru turisti sau persoanele care calatoresc in interes de serviciu.

Amring efectueaza curse regulate pe ruta Romania – Spania si retur, cu statii de plecare si de sosire in cele mai importante orase din Romania si din Spania. Transportul persoanelor se efectueaza in conditii de maxima siguranta si confort, cu ajutorul unor microbuze si autocare moderne, de 3 sau 4 stele.

Oferim spre inchiriere microbuze si autocare de 3 sau 4 stele, care se remarca prin confort, siguranta si fiabilitate. Personalul nostru este calificat si atestat international, astfel incat puteti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate, pentru transportul de persoane pe rutele interne si internationale.

Serviciile Amring de coletarie asigura expedierea plicurilor si a coletelor in conditii de maxima siguranta. Costurile de transport sunt foarte scazute, in comparatie cu alte metode de transport. Coletaria se efectueaza cu ajutorul flotei proprii de microbuze si autocare, atat intern, cat si international.

Cautam o solutie pentru solicitarea ta !

DE CE SA ALEGI AMRING ?

TV – Autocarele noastre sunt dotate cu televizoare, pentru o experienta cat mai placuta in timpul calatoriei.

Aer conditionat – Microbuzele si autocarele noastre sunt dotate cu aer conditionat, astfel incat asiguram confortul clientilor nostri

Confort si siguranta – Transportul se efectueaza cu atocare si microbuze moderne, de 3 sau 4 stele, asigurand astfel siguranta si confortul calatorilor

Bagaje de maxim 50 kg – Clientii nostri se bucura de avantajul de a putea calatori cu bagaje in greutate de pana la 50 kg.

ULTIMELE NOUTATI

Descopera frumusetile Bavariei
10 destinatii de vacanta din Italia

PARERI CLIENTI

A fost o adevarata placere sa calatoresc cu Amring in Germania. Soferul a fost punctual, amabil si ne-a oferit informatii suplimentare atunci cand au fost solicitate. Autocarul a fost foarte confortabil si curat. Nu am avut intarzieri pe parcurs. Cu siguranta voi mai apela la serviciile voastre!

Am calatorit cu Amring pe ruta Romania – Spania in timpul verii. Autocarul a fost foarte spatios, curat si am avut aer conditionat. Soferul a fost foarte politicos si ne-a lasata o impresie foarte buna. Cunostea perfect traseul si am ajuns la destinatie la ora indicata in grafic. A fost o experienta foarte placuta.

Suntem placut impresionati de serviciile oferite de Amring. Am calatorit in Germania in vacanta cu intreaga familie si nu ne-am asteptat ca totul sa decurga atat de bine. Autocarul a fost foarte modern, confortabil, iar drumul s-a desfasurat in cele mai bune conditii. Am apreciat faptul ca a fost respectat graficul si nu am avut intarzieri.