Ce avantaje ai in cazul unei calatorii cu autocarul in Germania

martie 15 2017
calatorie autocar Germania

Mai ieftin decat avionul, mai comod decat trenul si mult mai avantajos decat masina personala, autocarul este mijlocul de transport preferat de majoritatea celor care calatoresc in Germania, fie in interes de serviciu, fie pentru o vacanta.

Astfel, cei interesati pot opta pentru calatoria cu autocarul spre Germania, deoarece este o destinatie destul de accesibila in ceea ce priveste durata si gradul de confort. Inainte de a lua o decizie, merita sa iei in considerare toate avantajele pe care le ofera acest mijloc de transport.

Accesibilitatea

Autogarile sau statiile pentru autocare si microbuze sunt localizate de obicei in zonele centrale ale oraselor sau sunt foarte aproape de alte mijloace de transport in comun, ca de exemplu metroul sau autobuzul. In special atunci cand calatoresti cu foarte multe bagaje sau atunci cand nu te poti baza pe cineva care sa te astepte la destinatie, este mult mai comod sa nu trebuiasca sa iti bati capul cu drumul de la aeroport.

Pretul redus

Pretul unui bilet de autocar spre Germania poate fi mai iefin decat calatoria cu masina personala sau cu avionul. Daca iei in considerare taxele, carburantul, si uzura pe care masina ta o suporta la drum lung, nu merita osteneala. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu mai trebuie sa iti bati capul cu parcarea sau cu restrictiile de viteza, pentru ca nu esti tu cel care se afla la volan.

In ceea ce priveste companiile aeriene, acestea au tendinta sa creasca simtitor preturile pentru biletele de avion in perioada sarbatorilor sau a concediilor, pe cand tarifele pentru biletele de autocar nu au astfel de fluctuatii. In plus, daca obisnuiesti sa calatoresti cu un bagaj voluminos, acest lucru poate fi destul de costisitor in cazul calatoriei cu avionul, pe cand cu autocarele Amring, de exemplu, poti calatori cu bagaje de pana la 50 kg fara sa platesti taxe suplimentare.

Confort si flexibilitate

Zborurile cu avionul sunt adesea sinonime cu stresul cozilor interminabile de la aeroport, pentru verificarile de securitate, pentru bagaje, pentru aproape orice. Sunt ore intregi pe care le pierzi doar pentru ca trebuie sa iti astepti randul. In cazul calatoriei cu avionul, este recomandat doar sa fii prezent la statia de plecare cu aproximativ 15-30 de minute inainte de plecare, cat sa te asiguri ca iti gasesti locul rezervat, sa afli daca exista eventuale modificari in grafic si sa te asiguri ca ai asupra ta toate documentele si lucrurile necesare pe parcursul calatoriei.

Pe parcursul calatoriei cu autocarul in Germania, nu trebuie decat sa iti ocupi locul confortabil si sa te bucuri de peisajele intalnite pe drum, sa te odihnesti putin sau sa iti petreci timpul in companie unei carti bune. Majoritatea autocarelor de 3 si 4 stele au toate dotarile necesare pentru confortul pasagerilor, astfel incat nu iti mai ramane decat sa te bucuri de calatorie.

Siguranta si eficienta

Toate autocarele trebuie sa fie cu verificarile tehnice la zi, in special in ceea ce priveste calatoriile pe distante lungi, astfel incat siguranta pasagerilor se afla mereu pe primul loc. Totodata, personalul este pregatit sa se adapteze in functie de situatiile neprevazute care pot aparea pe parcurs, pentru a preintampina intarzierile sau alte evenimente neplacute, asa ca vei avea certitudinea ca vei ajunge intotdeauna la timp, in cel mai scurt timp si in maxime conditii de siguranta.

Nu in ultimul rand, transportul cu autocarul reprezinta o solutie mult mai eficienta din punct de vedere ecologic, deoarece poate substitui utilizarea unui numar destul de mare de autoturisme, reducandu-se astfel considerabil emisiile de dioxid de carbon. De asemenea, autocarele moderne folosesc o cantitate redus de carburant pentru a transporta un numar mare de persoane, spre deosebire de autoturisme.

Asadar, daca vrei sa calatoresti cu autocarul in Germania, tine cont de toate avantajele pe care ti le ofera acest mijloc de transport. Este bine sa stii ca Amring efectueaza transport de persoane in cele mai bune conditii. Amring efectueaza plecari spre Germania saptamanal, in fiecare zi de joi. Pe aceasta ruta pot calatori si persoanele care au ca destinatii Cehia si Slovacia, existand statii incluse in graficul traseului si pentru aceste tari. In plus, exista posibilitatea de a calatori cu autocarul si pe ruta Germania – Romania, cu plecari saptamanale in fiecare zi de sambata.

Scrie un comentariu