Transport Germania – Romania

Firma noastra efectueaza curse regulate pe ruta Germania – Romania, cu plecare in fiecare zi de sambata. Pentru aceast traseu, se pot rezerva bilete pentru doua rute, fie cu opriri in Slovacia si Cehia, fie pe linia directa Germania – Romania.

Statii de plecare din Germania

In primul caz, opririle se vor efectua in orasele Brno si Praga in Cehia si in orasul Bratislava in Slovacia. Statiile de plecare din Germania sunt urmatoarele: Dresda, Leipzig, Halle, Magdeburg, Berlin si Hamburg.

Pentru linia directa Germania – Romania, statiile de plecare din Germania cuprind mai multe orase importante precum: Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Heilbronn, Manheim, Darmstadt, Frankfurt, Giesen, Siegen, Gummersbach, Dusseldorf, Essen si Dortmund.

Destinatii in Romania

Statiile de sosire in Romania includ majoritatea oraselor principale, precum si cateva localitati, dupa cum urmeaza: Bucuresti, Targoviste, Pitesti, Curtea de Arges, Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Lipova, Arad, Sinaia, Brasov, Fagaras, Targu Mures, Tarnaveni, Sighisoara, Medias, Copsa Mica, Agnita, Craiova, Slatina, Dragasani, Valcea, Horezu, Targu Jiu, Petrosani, Hateg, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Sighet, Baia Mare, Satu Mare, Negresti, Carei, Valea lui Mihai si Oradea.

Daca doriti sa calatoriti rapid, sigur si confortabil, veti putea face acest lucru beneficiind de serviciile oferite de AMRING. Transportul se efectueaza cu autocare de 3 sau 4 stele, care ofera toate conditiile necesare unei calatorii la cele mai inalte standarde.

Este foarte simplu si rapid sa rezervati un bilet, avand la dispozitie informatii in timp real despre disponibilitatea locurilor si tarifele de calatorie. Trimite o solicitare chiar acum:

Germania - România - rezervă bilet de autocar

    Doresc sa plec din:
    Doresc sa ajung in:
    Data plecarii: